Workshops eller kald det din udvikling som fotograf!

Da jeg havde fotograferede en del år, blev det jo nærmest helt naturligt at ville ud med sine billeder, vise dem til andre. Det førte til et medlemskab i KFAK, som kom til at strække sig over 10 år. Den gang jeg gik i mørkekammer flere gange om ugen.

I dag er jeg medlem af Downstairs fotografiske workshop. Jeg deltager i de workshops, Jeg kan få tid til. Hvorfor nu deltage i workshops når jeg selv er så godt i gang. I året 2019 nåde jeg 12 model fotograferinger, så jeg skulle vel lave billeder nok? Det er rigtigt, men har jeg tid til det stiller jeg meget gerne op, når Downstairs fotografiske Workshop, ja det heder klubben byder op til workshop.

Du kommer ud og møde dine klub kammarater, i er fælles om model fotografering med 3 eller 4 forskellige modeller, hvilket vil sige at du får et øjeblik har mulighed for at have en assistent, du kommer til at omstille dig fotografisk en hel masse gange, du møder hele tiden nye modeller, så der er masser af udfordringer, hvis du vil komme hjem med et par gode billeder.

Men kik selv, her ligger en stak billeder fra de år hvor jeg har været med.

Foto Hilsen Henrik