Gilleleje

Det er sådan for fotografer, at der er steder / begivenheder vi bliver ved med at vende tilbage til. Sådan har jeg det f.eks. med Gilleleje, det er som om jeg aldrig rigtigt bliver færdig med at tage der op og skyde nogle billeder.

Hvorfor?

Lige Gilleleje, og ikke en af de andre havne på nordkysten? Gilleleje, må det være, for har du forsat en aktiv fiskeri havn, selv om den bliver mindre, du har fortsat et aktivt både værft, hvor du også kan gå rundt mellem de optrukken både, og snuse, bogstavelig talt, til det håndværk der bliver udøvet, hvor du kan opleve fisker, søfolk, og bare både ejer arbejde på deres både / skibe, for at få dem klar til igen at komme i vandet. Når al det er sagt skal vi ikke glemme at der er en stor lystbåde havn med alle sejlklubberne, af forskellige slags.

Rundt langs havnen ligger der mange dejlige restauranter samt forretning, alle disse ting er med til at skabe en levende havn, og et folkeliv der nok er værd at besøge værd, derfor bliver jeg ved med at komme tilbage.