Belly dance / Oriental Dance festival

Dans

Et af de emner som jeg altid er villig til at arbejde med. Jeg har været så heldig at jeg har fået en invitation til at fotografere den årlige Oriental Dance festival i Kolding. Ganske rigtigt jeg har ikke været der alle år.

Bevægelsen i dans giver en masse fine figurere, når så dansens kombineres med slør / easy Wing, osv. Bliver det hele forstærket.

Den fotografiske udfordring består i, at du som fotograf ikke har set det show, du fotografere. Du kommer til at være lidt bagefter, det er sket, når du trykker på udløseren. Derfor er du nød til at prøve at forudse hvad det er der sker, det kan være lidt af en udfordring.

Formater

Jeg arbejder med forskellige formater til det endelige billede, det du ser her, efter billedbehandling. Du finder derfor nogle billeder i det traditionelle format, rektangel, og nogle billeder i ’Hasselblad’ format, eller kvadratisk om du vil. Efter min opfattelse er nogle billeder bare ’bedre’ i det kvadratisk format, fordi de flyder det ud på en mere naturlig måde.

Kik ind, og se om du syntes jeg løser opgaven.

Er du med på et af billederne, og vil have en kopi, så lad os tale om det. Kontakt mig på mail. XXXXXX

Foto hilsen

Henrik