Vekommen

Til en af mine meget store passioner, det Københavnske Karneval.

Oplevelse

Jeg nævner andre steder at der er oplevelser / ting jeg bliver ved med at komme tilbage til, det Københavnske karneval er absolut en af de begivenheder jeg meget nødigst undvære.

Er det bare for at kikke på piger?

Du kan jo argumentere med at det er bare for at kikke på piger, ja det er en del af det. Det ser jo så nemt ud de er udklædt, de har øvet sig, nogle hele året, musikken spiller, er det så ikke bare at trykke på knappen? Er det, hvornår har du sidst prøvet at lave et godt karnevals billede, når nu det er så nemt? Har du tænkt på hvad et godt karnevals billede er? Hvordan ser det ud?

Jeg vil gerne komme hjem med

Billeder der emmer af, begejstring, livs glæde, overskud, kommittent,  engagement, det at de tør gøre noget, som så mange andre ikke tør. Nemlig være gode til noget. Alt det her forsøger jeg at forløse i et billede, mens alt fooregår på en og samme tid, jeg kommer hjem med masser af billeder hvor der er en rm, hånd, et ben, eller en fjervinge, som ikke lige skulle være der, men hver år er der lige et par billeder som jeg syntes lykkes, det er dem jeg her vil dele med dig, se for dig selv, og tænke på om der er nogle af dem du selv ville have lavet.

Foto hilsen Henrik