Ind i mellem er der noget jeg gerne vil lære, ud i det fotografiske. Jo du kan læse dig til en masse, YouTube er heller ikke det dårligste sted at lære nyt. Jeg føler at det giver så meget mere at gå sammen med andre eller tage på arrangerede workshops når der skal læres nyt, eller når et projekt bliver større end jeg selv kan klare.

Thomas Holm, deltager jeg hos, fordi her er vi virkeligt inde ved kerne af fotografiet, en lys kilde, gerne solen, en smule opblødning, måske lidt stop af lys, og så ellers form figur, læs posering.

Inde ved kernen, vi arbejder med den nøgne krop. På den måde er der ikke noget til at forstyrre billedet.

Når jeg deltager i workshops, kommer jeg ud samme med andre fotografer, og ser andre måder at arbejde på, får kritik, giver kritik, og på den måde ny inspiration.

Derfor kan workshops kun anbefales.

Henrik

Se evt. mere til Thomas Holm på.

http://www.commandoart.com