Hej med jer

Jer der har kikket rundt på min side, har set at jeg har fotograferet en masse til det Københavnske Karneval. Når nu jeg et eller andet sted har et gen, der siger at street foto er sjovt, og anstrengende, det er det, er det jo meget naturligt, at følge op med Priden.

Politisk manifestation

Lige et øjeblik, for når karnevalet, i sin grundform er en fest, så er det noget helt andet, når vi taler om, Lesbian and Gay pride parade. Her er der jo tale om en politisk manifestation. Det er lagt fra sikkert, at det er en menneskeret, at to mennesker af samme køn, kan leve sammen. Der er diskriminationer i en lang række tilfælde. F.eks. Nattelivet, jobbet, Retten til ægteskaber, i kirken. muslimerne, kan ikke acceptere dem, OSV.

I Danmark! Tror jeg vi er ganske godt med? I hvertfald i forhold til Rusland, man hvad vil der ske hvis højre kræfterne i Danmark for magt som de har agt?

Transkønnet

Når er vi det, når jeg taler med nogle af de transkønnet, mennesker der er ’endt’ i en forkert krop, er der stadigudfordringer. F.eks. er det at skifte CPR nr. Ikke bare noget du gør. Det betyder at når du skal have et job, bliver du afsløret, som transkønnet på dit CPR nr. Er det ok? Hvorfor skal du ikke alene være i en krop, du ikke trives i, men du skal ydermere samtidigt forklare / forsvare dig hver eneste gang du skifter jo. Er det OK?

Festen

Det kan du jo tænke lidt over. Mens du gør det, så tag med til paraden eller et af de andre arrangementer der er i ugen op til paraden. Ja jeg skrev at karnevalet er en fest, hmm, hvorfor er det så under Priden, at festen er? De er simpelthen skide gode til at holde fest, og ja, det kan godt være noget af det musik du kan lide kommer med lidt andre tekster, du ved noget med ’bid’ i.

Hyg dig, det er sjovt at deltage, også selv om jeg er 100% hetro, som de siger

Med festlig hilsen

Henrik / Fotograf